Daruzás

Daruzási munka közben

  Vállaljuk daruzási és azzal egybe kötött szállítmányozási munkálatok elvégzését Magyarország területén 2 járműszerelvénnyel, melyek maximális emelési kapacitása 4.5 t, a maximális gémkinyúlás 12.4m. 

   A 12.4m-es távolságon 1.0t és 1.2t a daruk teherbírása. A járműszerelvények maximális szállítási kapacitása 22t és 23t. Az egyik daruval szerelt járművünk nyerges vontató, mely akár 15.6m hosszúságú anyagok szállítására is alkalmas. 

   Amennyiben kisebb szállítási kapacitás is elegendő, vagy a szállítandó tárgy méretei nem indokolják, esetlegesen a rakodási terület korlátozott méretei miatt nem alkalmas szerelvény fogadására, akkor a másik daruval szerelt járművünk is képes ellátni a feladatot, hiszen pótkocsi nélkül is 10.5t hasznos teherbírással rendelkezik, továbbá felépítményét úgy alakították ki, hogy 3 oldalra billenő platóval rendelkezik, így akár szóródó és darabáruk kombinált fuvarozására is alkalmas. 

   Többször végeztünk már szállítmányozást és daruzást Budapest belvárosában is, sokszor a nehéz tehergépjárművekkel megközelíthetetlennek tűnő helyszínek is alkalmassá tehetők a fuvarozást végző járművel történő munkavégzésre. 

    Szükség esetén a munkálatok megkezdése előtt helyszíni felmérést végzünk, hogy megbizonyosodjunk róla, melyik járművünk a legmegfelelőbb az Ön által kért feladatra, illetve milyen módon tudjuk elvégezni azt.

Kérdés esetén hívjon bizalommal, biztosan találunk megoldást daruzással kapcsolatos problémájára!

Hívjon bizalommal! +36-70-271-6751