Tervezés                                  Kivitelezés

A T-section Kft. 2016-os alapításakor még kizárólag az építőiparhoz kapcsolódó mérnöki tevékenységek ellátására volt hivatott. Ezen tevékenységek első sorban a Felelős műszaki vezetés, Műszaki ellenőrzés és Tartószerkezeti tervezés voltak.

Az építőiparban jelentkező szállítási és anyagmozgatási kapacitások hiányát felismerve 2019-ben már az árufuvarozással és daruzással is bővült a cég által végzett aktív tevékenységek köre.

2020-tól kezdődően, pedig az építőipari kivitelezéssel egészült ki a lista, melynek még nincs vége, mivel a folyamatosan változó igényekhez igazodva gépparkunk és munkaerő állományunk dinamikus fejlesztését tűztük ki célul. A saját erőforrások kiaknázása mellett széles partnerhálózatunk is biztosítja azt, hogy cégünk valóban átfogó építőipari megoldásokat képes nyújtani Megrendelői számára. A kivitelezési ágazat erősítéséhez jó alapul szolgál a szállítmányozási kapacitás megléte, továbbá a cég munkavállalóinak szakmai felkészültsége és tapasztalata.


Erősségeink

  • Az építőipar valamennyi területét (vízgazdálkodási építmények, közlekedési építmények, magas és mélyépítési munkálatok) lefedő, több éves tapasztalat.
  • Tervezői és műszaki ellenőri szemlélet, magas fokú szakértelem.
  • Gyors és hatékony anyagellátás biztosítása a kivitelezési folyamat során, melyet saját szállítási kapacitás biztosít.
  • Szükség esetén azonnali műszaki segítségnyújtás, akár tartószerkezeti tervezés elvégzése.

Kérdés esetén keressen bizalommal megjelölt elérhetőségeinken!